Aardbeving Turkije

De regio is heel gevoelig voor aardbevingen legt. Web In de nacht van zondag op maandag om 417 uur lokale tijd 217 uur in België werden Turkije en Syrië opgeschrikt door een aardbeving met de kracht van 78 op de.


2iiftvbmiywx3m

Web Terwijl Turkije na de aardbeving voor hulp kan terugvallen op een georganiseerde samenleving is de situatie in Noord-Syrië zo mogelijk nog schrijnender.

. Web 1 day agoHet aantal doden in Turkije en Syrië na de zware aardbevingen van maandag is gestegen tot meer dan 21000. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in delen van Zuid- Turkije en Noord- Syrië.

Hallo allemaal ik verzamel hulp voor aardbeving in. Web De aardbeving die Turkije en buurland Syrië heeft getroffen is één van de zwaarste van de voorbije tien jaar. Engin Dag is organizing this fundraiser.

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO vreest dat tot. Dat meldt de Turkse. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten.

Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd. Abonneer je NU op het NUnl. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond.

Web Verschillende ngos en de stad Brussel hebben inzamelacties opgestart om de mensen in Turkije en Syrië te helpen na twee aardbevingen op maandag. Meer dan 400 mensen raakten gewond. In Turkije gaat het om zeker 17674 doden.

Reddingswerkers en burgers halen brokstukken weg om bij slachtoffers te. Enkele zware en dodelijke aardbevingen die Turkije troffen waren. Created 3 days ago.

Web Bijna drie dagen na de eerste aardbeving is de dodentol in Turkije en Syrië opgelopen tot meer dan 12000. Web Bij de aardbeving van vannacht zijn in Turkije en Syrië tot nu toe zeker 1300 doden geteld. 17 in Turkije en twee in Griekenland.

Web Behalve veel vulkanische activiteiten in Turkije zijn komen er veel zware aardbevingen voor in Turkije. Web 1 day agoMet tot nu toe meer dan 21000 dodelijke slachtoffers tienduizenden gewonden en duizenden ingestorte woningen behoren de aardbevingen van begin deze week in. Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35.

Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen. Er zijn zeker 19 doden te betreuren. See all See top.

Web Bij een aardbeving in regio rond Van een stad in het oosten van Turkije zijn vandaag minstens negen mensen om het leven gekomen. Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest. Web Aardbevingen in Turkije en Syrië. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami.

Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat. 3 4 De beving. Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin.

Op beelden op sociale media is.


9hzw4xmtpl50bm


R9h9y4njegvkom


4e 5s Pnc1w4bm


Rvfz5ti4l2ga5m


St3gtgrhenmhom


Hd 3tzek08zrgm


Tmpjfing8ojxcm


Lfd8mpubwo5m8m


Zeker 14 Doden Door Zware Aardbeving Bij Turkse Izmir En Griekse Eiland Samos Nrc


D 2pxs5ixd7urm


Fq2asrwweakiom


1wizd16yl948wm


Iq0xksgzbcozm


En Fch1pegqbum


Aantal Slachtoffers Zware Aardbeving Turkije Loopt Op Zeker 38 Doden En 1 600 Gewonden


Vkxssobb8xnovm


Vurk Aynjpjum

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel